Suplier sistem transportasi téknologi anu ditangguhkeun

Kami salah sahiji anu panggedéna panyadia sistem transportasi téknologi anu ditangguhkeun sareng komponenana anu aya hubunganana di Éropa. Perusahaan kami FHU Ozdowski mangrupikeun pamimpin dina penjualan ranté industri sagala jinis, gir, bevel sareng katrol, ogé samberan, kacang sareng unsur mékanis anu sanés. Salami mangtaun-taun kagiatan urang, kami parantos ngagaduhan pangalaman sareng élmu anu jembar, sareng kami ngagaduhan seueur konsumén anu sugema di Polandia sareng daérah sanés di dunya. Téknologi anu dipaké pikeun ngahasilkeun ranté husus, roda pikeun spésifikasi konsumén sareng elemen sanésna mangrupikeun unsur anu modéren di Éropa. Sadaya komponen minuhan standar PN, ISO, DIN sareng ANSI. Hasilna, aranjeunna tiasa dianggo dina seueur industri, kalebet pertanian sareng kadaharan.

Ranté industri sareng komponenana séjén

Ayeuna, aranjeunna ngagaduhan pangsa ageung dina penjualan kami ranté industri sareng komponenana anu aya hubunganana. Perusahaan urang teras-terasan ngembangkeun sareng ngenalkeun produk énggal di pasar Polandia sareng asing. Anu nampi sistem transportasi téknologi anu ditunda nyaéta perusahaan anu ngolah kai, ngolah plastik, produksi mesin sareng seueur deui. Ragam kami kalebet, diantarana:

  • ranté pikeun ngangkut overhead,
  • ranté spesialis,
  • gears ranté sareng sabuk,
  • baud trapezoidal sareng kacang,
  • rak,
  • sabuk waktos.

Gawé babarengan sareng FHU Ozdowski

Kami nawiskeun palanggan pikeun istilah kerjasama anu hadé, pangiriman dina waktos sareng kamungkinan negosiasi harga pesenan masing-masing. Kauntungan hébat perusahaan urang nyaéta distribusi ngan ukur komponén anu kabuktosan sareng kualitas luhur anu tunduk kana tés rékayasa spesialis. Ranté, roda sareng produk sanésna tahan ka korosi, tahan cimata, awét sareng cocog sareng seueur alat. Éta dipaké dina sagala rupa industri - séktor:

  • mesin,
  • kadaharan,
  • otomotif,
  • tékstil,
  • nyetak,
  • ngangkut,
  • tatanén.

Kami ngajak anjeun ngabiasakeun tawaran kami sacara rinci, ogé pikeun didatangan toko online kami.