Добавувач на суспендирани технолошки транспортни системи

Ние сме едни од најголемите добавувачи на суспендирани технолошки транспортни системи и сродни компоненти во Европа. Нашата компанија FHU Ozdowski е лидер во продажбата индустриски синџири сите видови, брзини, коси и макари, како и завртки, навртки и други механички елементи. За многу години од нашата активност, стекнавме огромно искуство и знаење и стекнавме широка група задоволни клиенти во Полска и други региони во светот. Технологии што се користат за производство специјални синџири, тркала по спецификација на клиентот и други елементи се меѓу најмодерните во Европа. Сите компоненти ги исполнуваат стандардите PN, ISO, DIN и ANSI. Како резултат на тоа, тие можат да се користат во многу индустрии, вклучително и земјоделство и храна.

Индустриски синџири и други компоненти

Во моментов, тие имаат најголем удел во нашата продажба индустриски синџири и сродни компоненти. Нашата компанија постојано развива и воведува нови производи на полскиот и странскиот пазар. Примачи на суспендирани технолошки транспортни системи се компании кои се занимаваат со преработка на дрво, преработка на пластика, производство на машини и друго. Нашиот асортиман, меѓу другото, вклучува:

 • синџири за надземен транспорт,
 • специјални ланци,
 • брзини синџир и појас,
 • трапезоидни завртки со навртки,
 • лавици,
 • ремени за тајмингот.

Соработка со ФХУ Оздовски

Ние им нудиме на нашите клиенти поволни услови за соработка, навремена испорака и можност за преговарање за цените на индивидуалните нарачки. Голема предност на нашата компанија е дистрибуцијата на само докажани и врвни квалитетни компоненти кои се предмет на специјализирани инженерски тестови. Синџирите, тркалата и другите производи се отпорни на корозија, отпорни на солзи, издржливи и компатибилни со многу уреди. Тие се користат во различни индустрии - сектори:

 • машина,
 • храна,
 • автомобилски,
 • текстил,
 • печатење,
 • транспорт,
 • земјоделски.

Ве покануваме детално да се запознаете со нашата понуда, како и да ја посетите нашата онлајн продавница.