Furnizues i sistemeve të transportit teknologjik të pezulluar

Ne jemi një nga më të mëdhenjtë furnizuesit e sistemeve të transportit teknologjik të pezulluar dhe komponentët e lidhur në Evropë. Kompania jonë FHU Ozdowski është një lider në shitje zinxhirët industrialë të gjitha llojet, ingranazhet, pjerrësia dhe rrotullat, si dhe bulonat, arrat dhe elementët e tjerë mekanikë. Për shumë vite të aktivitetit tonë, ne kemi fituar përvojë dhe njohuri të mëdha, dhe kemi fituar një grup të gjerë klientësh të kënaqur në Poloni dhe rajone të tjera të botës. Teknologjitë e përdorura për prodhimin zinxhirë të veçantë, rrota sipas specifikimit të klientit dhe elementë të tjerë janë ndër më modernët në Evropë. Të gjithë përbërësit plotësojnë standardet PN, ISO, DIN dhe ANSI. Si rezultat, ato mund të përdoren në shumë industri, përfshirë bujqësinë dhe ushqimin.

Zinxhirët industrialë dhe përbërës të tjerë

Aktualisht, ata kanë pjesën më të madhe në shitjet tona zinxhirët industrialë dhe komponentët e lidhur. Kompania jonë është duke zhvilluar dhe futur vazhdimisht produkte të reja në tregjet polake dhe të huaja. Marrësit e sistemeve të transportit teknologjik të pezulluar janë kompani që merren me përpunimin e drurit, përpunimin e plastikës, prodhimin e makinerive dhe më shumë. Asortimenti ynë përfshin, ndër të tjera:

 • zinxhirë për transport ajror,
 • zinxhirët e specializuar,
 • ingranazhet zinxhir dhe rrip,
 • bulona trapezoidale me arra,
 • rafte,
 • rripat e kohës.

Bashkëpunimi me FHU Ozdowski

Ne u ofrojmë klientëve tanë kushte të favorshme të bashkëpunimit, dërgesa në kohë dhe mundësinë e negocimit të çmimeve të porosive individuale. Një avantazh i madh i kompanisë sonë është shpërndarja e vetëm përbërësve të provuar dhe me cilësi të lartë që i nënshtrohen testeve të specializuara inxhinierike. Zinxhirët, rrotat dhe produktet e tjera janë rezistente ndaj korrozionit, rezistente ndaj lotëve, të qëndrueshme dhe të pajtueshme me shumë pajisje. Ato përdoren në industri të ndryshme - sektorë:

 • makinë,
 • ushqim,
 • automobilistik,
 • Tekstil,
 • shtypje,
 • transport,
 • bujqësore.

Ne ju ftojmë të njiheni me ofertën tonë në detaje, si dhe të vizitoni dyqanin tonë online.